Preotul criminal se da om de stiinta


Pentru a-si justifica crima preotul si cele patru calugarite au adus drept proba in sprijinul lor lucrarile de exorcism ale unor experti din SUA.

Avocatul preotului exorcist, Antonie Popescu, a declarat ca in Statele Unite ritualurile de tip exorcist sunt recunoscute stiintific . "Am depus un extras din cartea unui psiholog al Armatei SUA si un raport al Asociatiei Medicilor Americani, care descriu exorcizarea si arata ca astfel de terapii religioase sunt la moda si dau roade", a afirmat avocatul.

EXPERTIZE INTERNATIONALE

El a precizat ca a mai cerut si o expertiza de specialitate privind administrarea unei cantitati foarte mari de adrenalina victimei Irina Cornici de catre echipajul de la Serviciul Judetean de Ambulanta Vaslui. "Vom solicita acest lucru si unor laboratoare internationale", a mentionat Popescu.

El crede ca Irina a fost o victima a lipsei de protectie a bolnavilor psihic din partea sistemului medical".

MASS-MEDIA ACUZATA

Antonie Popescu a anuntat ca preotul si maicutele acuzate de crima au cerut sprijinul Avocatului Poporului. Ei au facut acest gest, a spus avocatul, deoarece considera ca procesul lor este influentat de mass-media si va fi judecat stramb.

AUDIERI

Ieri, cinci din cele zece maicute, care mai figurau in evidentele manastirii de la Tanacu, au dat detalii despre imprejurarile in care s-a produs moartea Irinei Cornici. Audierile au loc la Vaslui si sunt facute de Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

.

20 Iulie 2005

Vizualizari: 926

Voteaza:

Preotul criminal se da om de stiinta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE