Pustiirea pamantului.

1. Vai tie, tara in care se aude zanganit de arme si care esti dincolo de fluviile Etiopiei!
2. Tu, care trimiti soli pe Nil in barci de papura pe intinsele ape. Mergeti voi, soli iuti, catre un neam de statura inalta si cu pielea lucie, departe catre un popor de temut, popor plin de putere si viteaz, a carui tara este strabatuta de fluvii.
3.
Voi, toti locuitori ai lumii si care stapaniti pamantul! Cand veti vedea inaltandu-se steagul deasupra muntilor, priviti! Si cand va suna trambita, ascultati!
4. Ca asa zice Domnul catre mine: "Privesc linistit din locasul Meu, intocmai ca adierea fierbinte a verii la lumina soarelui, ca norul de roua in zaduful secerisului.
5. Caci inainte de cules, dupa ce florile s-au scuturat si mugurii s-au prefacut in ciorchini copti, vitele vor fi taiate cu cosoarele, ramurile vor fi luate, smulse vor fi.
6. Toate vor fi lasate vulturilor de munte si fiarelor pamantului; vulturii vor petrece acolo vara, iar fiarele campului iarna.
7. In vremea aceea, se vor aduce daruri de la neamul de statura inalta si cu pielea lucie, de la poporul de temut cel de departe, de la poporul cel plin de putere si viteaz, a carui tara este strabatuta de fluvii, catre locul numelui Domnului Savaot, muntele Sionului".
.

12 Februarie 2009

Vizualizari: 203

Voteaza:

Pustiirea pamantului. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE