Pelerinaj in Grecia la Sfintii Tamaduitori

Pelerinaj in Grecia la Sfintii Tamaduitori Mareste imaginea.

Plecare: 20.09.2015

Ziua 1:
Plecare din Piatra Neamt la ora 13:30 si din Bucureşti la ora 20:00 pe traseul Giurgiu – Russe- Sofia – Promahonas- Salonic.

Ziua 2: Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la biserica Sf. Dimitrie, mănăstirea Sf.

Teodora, biserica Sf. Sofia, catedrala mitropolitană Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuarea drumului apoi spre Kalambaka. Cazare. Timp liber pentru cumpăraturi.

Ziua 3: Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore si Fabrica de Icoane Bizantine. Se continuă traseul spre insula Eghina - traversare cu ferry-boat-ul . Cazare in insula Eghina .

Ziua 4:
Mic dejun. Vizitam Manastirea Sf. Treime unde se afla moastele Sf. Nectarie , apoi vizitarea manastirii Sf. Ecaterina. Se revine in portul Eghina si ne vom imbarca pe ferry-boat spre portul Pireu. Tur panoramic orasul Atena si continuarea drumului spre insula Evia. Cazare in insula Evia.

Ziua 5:
Mic dejun. Dupa care vom merge la biserica din satul Prokopie unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, apoi vizitarea Mănăstirii Cuv. David Bătrănul. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire în apropierea orasului Volos la Mănăstirea Kato Xenia – unde se află o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia Katerini.

Ziua 6: Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Dyonisos –situată la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre ţară cu oprire la Mănăstirea Suroti unde este înmormântat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul . Sosire în tară în functie de trafic si formalitătile vamale.

Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat 4*/ - traversările cu ferry-boat-ul
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* în camere duble si triple
- ghid însotitor

Servicii neincluse:

- asigurare medicală
- intrările la obiectivele turistice

Optionale:Manast. Sf. Efrem cel Nou din localitatea Nea Makri din Grecia(10 euro)/ - Manast. Sf. Ioan de Rila din Bulgaria
( 10 euro)

Excursia se realizeaza cu un grup minim de 45 de persoane. Pentru un grup mai mic de 45 de persoane se va percepe un supliment de 10 euro/ persoana; in cazul in care grupul este mai mic de 35 de persoane pretul se recalculeaza.

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecari.

AGENTIA DE TURISM IMPERIAL TRAVEL
Tel. : 0740 829.264/ 0748 390.899/ 0755 162.958
E-mail: imperialtravel2013@yahoo.ro
Site-uri: www.imperialsmtravel.ro
www.

pelerinajeieftine.ro

.
Pe aceeaşi temă

16 Iunie 2015

Vizualizari: 2713

Voteaza:

Pelerinaj in Grecia la Sfintii Tamaduitori 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE