Pelerinaj la SANKT PETESBURG si INSULA VALAAM

Pelerinaj la SANKT PETESBURG si INSULA VALAAM Mareste imaginea.

PAROHIA IANCU VECHI-MĂTĂSARI ORGANIZEAZĂ PELERINAJ ÎN FEDERATIA RUSĂ LA SANKT PETESBURG ȘI INSULA VALAAM 03-08 IULIE 2019 (6 ZILE/5 NOPȚI)

Ziua I – miercuri, 3 iulie: Întâlnirea la Aeroportul Internațional Henri Coandă, ora 04:00; decolare la ora 05:50, cursa Turkish Airlines TK1042/TK402 cu escală la Istanbul, aterizare Sankt Petersburg la ora 14:30. Timp liber la dispozitia pelerinilor după cazarea la hotel în Sankt Petersburg. Cină

Ziua a II-a – joi, 4 iulie: Mic dejun. Vizită la Lavra Sfântului Alexandru Nevskyi (secolul al XVIII lea), unde pot fi venerate cinstitele moaște ale Sfântului Alexandru Nevskyi. Tur pietonal de oraș cu vizitarea celor mai importante obiective ale orașului Sankt Petersburg: bisericuța Sfânta Xenia din Cimitirul Smolensk, Catedrala Sfântul Isaac (Ocrotitorul familiei Romanov). Catedrala Sfântul Nicolae cel Mare, Catedrala Cazanskii, unde se găsește spre închinare icoana Maicii Domnului „Cazanskaya”. Timp liber la dispoziția pelerinilor. Cazare și cină la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua a III-a – vineri, 5 iulie: Mic dejun. Călătorie cu autocarul spre orașul Priozersk (aproximativ 3,5 ore). Deplasare cu vaporul spre insula Valaam. Vizitarea Mănăstirii Valaam,(ținutul înalt, în limba finlandeză) una dintre cele mai mari mănăstiri din Rusia, întemeiată în secolul al X-lea, supranumită muntele Athos al Nordului Europei. Vizitarea Catedralei Schimbarea la Față - închinarea la cinstitele moaște ale Cuvioșilor Serghie și Gherman de Valaam și la Icoana Maicii Domnului de la Valaam. Prânz. Vizită la „Moșia Centrală”, Cimitirul Stareților și la Schitul Sf. Nicolae. Ora 18.00 plecare de pe Insula Valaam cu vaporul spre orașul Priozersk. Continuarea călătoriei cu autocarul până la Sankt Petersburg, sosire în jurul orei 23.00. Cazare și cină la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua a IV-a – sâmbătă, 6 iulie: Mic dejun. Vizită la Catedrala Învierii Domnului (Mântuitorul Însângerat, ctitorie a Țarului Alexandrul al III-lea (începutul secolului al XX lea). Vizitarea Muzeului Ermitaj (peste 3 milioane de exponate de o inestimabilă valoare artistică, expuse în cinci clădiri istorice). Opțional plimbare cu vaporul pe Neva (orașul Sankt Petersburg este supranumit Veneția Nordului datorită râului Neva). Cazare și cină la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua a V-a – duminică, 7 iulie: Micul dejun. Vizită la Palatul de Iarna (reședința oficială a monarhilor ruși în perioada 1732-1917), Palatul Peterhof (construit de Țarul Petru cel Mare la începutul secolului al XVIII lea) și Palatul Pavlovsk (sfarșitul secolului al XVIII lea). Timp liber la dispoziția pelerinilor. Cazare și cină la hotel în Sankt Petersburg.

Ziua a VI-a – luni, 8 iulie: Mic dejun. Timp liber la dispoziția pelerinilor. Deplasare la aeroportul internațional din Sankt Petersburg. Decolare la ora 15:15 spre Istanbul zborul TK402/TK1041 (Turkish Airlines; decolare de la Istanbul cu aterizare la București la ora 02:25 (9 iulie).

SERVICII INCLUSE:
- Bilete de avion și taxele de aeroport; transport cu autocarul;
- 5 nopti cazare la hoteluri de 3* (camere duble); mese: 5 mic dejun, 1 dejun și 4 cine;
- Intrările la biserici si muzee; vaporul Priozersc – Valaam – Priozersc;
- Invitațiile și viza turistică pentru Federația Rusă;
- Ghid vorbitor de limbă engleză/română și preot însoțitor

SERVICII NEINCLUSE:
- Croaziera cu vaporașul pe râul Neva - 15 еuro/pers.; clopotnița Catedralei Sf. Isak - 9 euro/pers;
- Asigurarea de sănătate.

ACTE NECESARE:
Paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară, cu două pagini libere pentru viză. Pentru obținerea vizei este necesar PAȘAPORTUL și 1 fotografie tip paşaport color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clară a chipului (din față), fără ochelari și cu capul descoperit Documentele necesare obținerii vizei trebuie depuse la ambasada Federației Rusiei la București cu cel putin o lună înainte de plecarea în pelerinaj; copie după cartea de identitate.

PRET : 1.155 EURO / pers. cazare în cameră dublă;
SUPLIMENT SINGLE: 250 EURO

PENTRU ÎNSCRIERI ȘI ALTE INFORMAȚII VĂ RUGĂM SĂ VĂ ADRESAȚI LA PANGARUL BISERICII SAU LA NUMERELE DE TELEFON 021 6422913 ȘI 0722 615606.
 

Pe aceeaşi temă

24 Aprilie 2019

Vizualizari: 2861

Voteaza:

Pelerinaj la SANKT PETESBURG si INSULA VALAAM 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE