Pelerinaje Octombrie - Decembrie 2015

Pelerinaje Octombrie - Decembrie 2015 Mareste imaginea.

1) 31 oct – 1 nov. 2015 - Pelerinaj la Prislop, Parintele Arsenie Boca.
Programul include: Manastirea Prislop: rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie, Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare: moastele Sf. Irodion, Sf. Serafim de Sarov, Manastirea Cozia
Oferta speciala! Pret 135 lei/persoana

2) 7 Noiembrie 2015(S) – Pelerinaj la Draganescu si Bulgaria Pestera Sfantului Dimitrie “Trei mari Sfinti Vindecatori: Sf. Nectarie, Sf. Ioan Rusul, Sf. Dimitrie”.
Pelerinaj la Giurgiu cu traversare in Bulgaria la Pestera Sfantului Dimitrie cel Nou. Manastiri din Giurgiu: Biserica Draganescu: pictura vizionara a Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Sfantul Ioan Rusul: inchinare la moastele Sf. Ioan Rusul, Manastirea Comana: moastele Sf. Nectarie, BULGARIA: Pestera Sfantului Dimitrie Basarabovo. Carte de identitate obligatorie la vama.
Pret 65 lei/persoana

3) 28-29 Noiembrie 2015 - PARASTASUL Parintelui Arsenie Boca – Pelerinaj la Prislop
Plecare seara 27 nov. din Bucuresti (ora 21,00), Ploiesti si Brasov direct la Manastirea Prislop, inchinare si rugaciune la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Participare la Sfanta Liturghie si parastas. Manastirea Ramet: icoana Maicii Domnului Pantanassa, moastele Sf. Ghelasie de la Ramet, Catedrala Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina.
Oferta speciala! Pret 135Lei/persoana

4) 5 Decembrie 2015 – Sfantul Nicolae si Sfanta Mc. Filofteia” – Pelerinaj la Manastirea Argesului
Manastirea Argesului, inchinare la moastele Sfintei Mc. Filofteia, Biserica Sfantul Nicolae, Manastirea Negru Voda: moastele Sfantului Ioanichie Manastirea Namaiesti: icoana Maicii Domnului atribuita Sf. Evanghelist Luca, Manastirea Dealu: inchinare la moastele Sf. Nicolae.
Pret 60 lei/persoana

Va oferim servicii de relaxare si reculegere prin intermediul pelerinajelor la Manastiri, organizate ca evenimente cu tematica specifica. Pentru realizarea programelor transportul se face cu autocarul. Insotitor organizator si preot invitat (functie de disponibilitate), atmosfera plina de istorie si spiritualitate, comunicare si dezvoltare personala, intalniri cu mari duhovnici, participare la Sfintele Slujbe la manastiri.

Cazarea se face, in principal, la Manastiri sau Pensiuni, este rezervata si NU este inclusa in pret, se achita local, poate varia intre 15 - 35 lei/pers./noapte la manastiri, functie de conditiile locale.

Studiati cu atentie Conditii de inscriere si participare pe site-ul nostru. http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com
Apologetikos Serv SRL
0742 268568, 0724 525041

Plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov*/Pitesti*, in functie de traseu. Vizitati site-ul nostru pentru detalii: http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com http://www.pelerinajeprislop.blogspot.com pelerinaje_ro@yahoo.com
pelerinaje@email.com

 

16 Octombrie 2015

Vizualizari: 1932

Voteaza:

Pelerinaje Octombrie - Decembrie 2015 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE