Mancare de bame

Mancare de bame Mareste imaginea.

Ingrediente: 700 g de bame, apa indoita cu otet, 2 ceapa, 3 linguri de ulei, 6 rosii, patrunjel, sare.

Mod de preparare: Dupa ce bamele au fost curatate, sunt spalate in mai multe ape cu otet. Dupa ce am calit ceapa, adaugam in cratita rosiile lipsite de coaja, bamele, o lingurita de otet, verdeata si sare. Cratita se acopera si bamele se fierb la foc incet.

18 Februarie 2010

Vizualizari: 8075

Voteaza:

Mancare de bame 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Angela NesteriucPostat la 2010-09-21 21:16

    Bamele sunt gustoase si se pot cultiva foarte bine si la noi, chiar si in zonele mai reci. Se pot conserva in otet sau congela.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post