Actiuni socio-educationale organizate de catre Sectorul Social al Episcopiei Severinului si Strehaiei

Vineri 21 octombrie 2011, Sectorul Social al Episcopiei Severinului si Strehaiei va organiza o tripla actiune de distribuire a unor carti cu continut moral religios. Actiunea se va desfasura la Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, Penitenciarul Drobeta Turnu Severin si la Gradinitele Nr. 19 si Nr. 20 din Drobeta Turnu Severin.

Cartile constituie un important suport pentru activitatile educationale din gradinite, un instrument de intensificare a misiunii preotilor misionari asupra grupurilor tinta si un suport emotional pentru persoanele private de libertate si persoanelor aflate temporar în îngrijire medicala.

Titlurile cartilor sunt: „Virtuti si Valori Crestine”, „Dumnezeu aude strigatul tau”, „Curajul de a spera, Despre suferinta si vindecare” si „Creatia dupa Chipul lui Dumnezeu, Stop Violentei Domestice”. Aceste carti au fost donate Sectorului Social al Episcopiei Severinului si Strehaiei de catre Societatea Biblica Interconfesionala prin intermediul Parintelui Florin Mascas.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

 

20 Octombrie 2011

Vizualizari: 463

Voteaza:

Actiuni socio-educationale organizate de catre Sectorul Social al Episcopiei Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE