Admiterea la Facultatea de Teologie din Arad

La Facultatea de Teologie Ortodoxa "Ilarion V. Felea" din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad au inceput inscrierile pentru anul universitar 2010-2011. Mai multe detalii cu privire la specializarile si locurile scoase la concurs a oferit parintele profesor Ioan Tulcan, decanul facultatii: "Domeniile de studii universitare oferite in institutia noastra sunt Teologie Ortodoxa Pastorala cu o durata de studiu de patru ani, Teologie Ortodoxa Didactica si Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala, toate cu o perioada de studiu de trei ani. Anul acesta, cifra de scolarizare alocata de catre Universitatea aradeana este pentru Teologie Ortodoxa Pastorala, cursuri de zi, 130 de locuri la buget si taxa, pentru specializarea Teologie Ortodoxa Didactica exista 75 locuri la buget si pe locuri cu taxa, iar pentru specializarea Teologie Asistenta Sociala 75 locuri la buget si pe locuri cu taxa".

Alte informatii privitoare la modul in care va avea loc selectia dosarelor aflam de la parintele profesor Constantin Rus, membru in Comisia de admitere: "Pentru specializarile scoase la concurs, anul acesta se organizeaza un concurs de dosare. Pentru specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala media de admitere se obtine din media aritmetica dintre media generala a anilor de studii si media de la examenul de bacalaureat, cu realizarea unui examen medical, interviu si proba de muzica si dictie. Pentru celelalte specializari, Teologie Ortodoxa Didactica si Asistenta Sociala, se va lua in considerare numai media generala obtinuta la Bacalaureat".

Perioada de inscriere este intre 12 si 31 iulie 2010. Rezultatele vor fi anuntate in dupa-amiaza zilei de 31 iulie.

Facultatea de Teologie aradeana organizeaza si anul acesta cursuri de Master pe cele trei specializari acreditate: Teologie Sistematica, Teologie Practica si Studii teologico-lingvistice, inscrierea la aceasta forma de studii fiind programata pentru luna septembrie, in perioada 1-18.

Sursa: ziarullumina.ro

14 Iulie 2010

Vizualizari: 1179

Voteaza:

Admiterea la Facultatea de Teologie din Arad 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE