Apel la rugaciune si solidaritate pentru victimele cutremurului din Haiti

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din cele doua Americi, cu sediul la Chicago, transmite un apel la ajutor si rugaciune pentru cei afectati de cutremurul devastator de marti, 12 ianuarie, din Haiti.

Intr-un mesaj citit ieri, 17 ianuarie, in toate parohiile Arhiepiscopiei romanesti din America, Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Nicolae indeamna la rugaciune si pentru supravietuitorii cutremurului din Haiti, pentru cei fara adapost, pentru raniti, bolnavi, pentru ca acestia sa-si puna increderea in purtarea de grija a lui Dumnezeu. In acest sens, inaltul ierarh roman a anuntat organizarea unor colecte speciale in fiecare parohie din cadrul Eparhiei si a amintit actiunea similara initiata de Organizatia de Caritate Crestina Ortodoxa Internationala, in numele ortodocsilor din Statele Unite ale Americii.

”Este datoria noastra de crestini sa implinim porunca Domnului si sa avem grija de cei care sunt flamanzi, insetati, goi, bolnav, sau straini”, a mentionat Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Nicolae, intr-un interviu Radio TRINITAS.

Sursa:basilica.

ro

.

18 Ianuarie 2010

Vizualizari: 445

Voteaza:

Apel la rugaciune si solidaritate pentru victimele cutremurului din Haiti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE