Apel la solidaritate crestina

 

Din indemnul, cu binecuvantarea si sprijinul Prea Sfintitului Parinte Episcop Ioan Selejan, a Protopopiatului Ortodox Sfantu Gheorghe si a unor generosi sponsori si binefacatori, in apropierea sfintei sarbatori a Nasterii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Sectorul de Asistenta Sociala din cadrul Centrului Eclesiastic de Documentare "Mitropolit Nicolae Colan" urmeaza ca si in acest an sa ofere un ajutor celor saraci, bolnavi si aflati in nevointa.

 

Anul acesta cu ocazia sarbatorilor de Craciun se va organiza o colecta crestina constand in alimente ce se vor distribui in pachete unui numar de cca. 100 de familii din Sf. Gheorghe, aflate intr-o situatie materiala deosebit de precara, inregistrate in baza de date a Centrului.

 

In acest sens, ne adresam tuturor celor care au disponibilitatea de a acorda, dupa posibilitati, un sprijin financiar sau material (in produse alimentare) pentru organizarea acestei actiuni de solidaritate crestina, cu rugamintea respectuoasa de a fi contactati la sediul Centrului din Str.

Miko Imre, nr. 2 (la parterul blocului turn de langa Catedrala ortodoxa) sau la telefoanele 0267-31.35.34 si 0743.100.325.

 

Dumnezeu sa rasplateasca jertfa celor generosi!

 

Biroul de presa al Centrului Eclesiastic de Documentare "Mitropolit Nicolae Colan"

 

 

.

10 Decembrie 2007

Vizualizari: 613

Voteaza:

Apel la solidaritate crestina 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE