Biserica Ortodoxa Romana in sprijinul familiilor sinistrate din judetul Teleorman

In urma inundatiilor din zilele Sfintelor Pasti 2014, care au afectat 19 localitati ale judetului Teleorman, Episcopia Alexandriei si Teleormanului a ajutat din fonduri proprii si cu sprijinul financiar al eparhiilor Patriarhiei Romane cele aproape 500 de familii sinistrate oferind in total suma de 250 000 lei.

Imediat dupa revarsarea apelor, cu sprijinul financiar al Arhiepiscopiei Bucurestilor in valoare de 25 000 lei, Episcopia Alexandriei si Teleormanului a acordat familiilor afectate un ajutor de urgenta constand in alimente de stricta necesitate (ulei, zahar, faina, orez, conserve etc.) si apa plata. In perioada urmatoare, alte eparhii ale Patriarhiei Romane, la apelul acesteia, au virat bani in contul Episcopiei Alexandriei si Teleormanului care au fost folositi pentru achizitionarea de materiale de constructii. Acestea au fost distribuite prin intermediul preotilor din localitatile inundate familiilor cu locuinte si anexe gospodaresti afectate de viituri.



Patriarhia Romana multumeste tuturor eparhiilor care au raspuns apelului sau la cooperare frateasca si au sprijinit financiar Episcopia Alexandriei si Teleormanului pentru ajutorarea familiilor care au avut de suferit in urma revarsarii apelor din cele 19 localitati ale judetului Teleorman.


BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

.

16 Mai 2014

Vizualizari: 591

Voteaza:

Biserica Ortodoxa Romana in sprijinul familiilor sinistrate din judetul Teleorman 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE