Bursa lunara de studiu sustinuta de parohii

Dupa incheierea sedintei Permanentei Consiului Eparhial din data de 28 ianuarie a.c., Preasfintitul Parinte Vincentiu a primit la resedinta episcopala cei 35 de elevi ai Seminarului Teologic din Slobozia selectati pentru a primi bursa lunara de studiu sustinuta de parohii ale eparhiei.

Preacucernicul Parinte director Badea Gabriel a multumit Preasfintiei Sale pentru initiativa de a darui elevilor seminaristi aceste burse stimulative in demersul pedagogic. In continuare, au fost invitati dirigintii celor patru clase, Preacucernicul Parinte profesor Vadana Marian, Preacucernicul Parinte profesor Iliescu Neagu, Preacucernicul Parinte profesor Ion Florin si Domnul profesor Stroe Adrian Gabriel, acestia prezentand bursierii pe anii de studiu.



Bursele au fost inmanate personal de catre Vladica Vincentiu, care a binecuvantat pe fiecare elev in parte, daruind tuturor si cate o carte cu continut crestin. Preasfintia Sa mai daruit si un cuvant de folos tuturor, indemnand elevii la studiu, dorindu-le aleasa virtute a intelepciunii.

In incheiere, a fost delegat un tanar elev seminarist pentru a rosti un cuvant de multumire in numele institutiei Seminarului. Criteriile dupa care au fost selectati beneficiarii burselor tin de situatia la invatatura, participarea la corul seminarului si starea sociala.

Sursa: sf-esc.ro

.

30 Ianuarie 2010

Vizualizari: 509

Voteaza:

Bursa lunara de studiu sustinuta de parohii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE