Concert caritabil 'Cu inima alaturi de Antonia'

În Duminica Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca, Grupul psaltic Tronos va susține un concert caritabil în Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena – Piața Muncii din Capitală.

Evenimentul ce va avea loc în 2 aprilie 2017 face parte din seria concertelor misionare susținute de psalții Catedralei Patriarhale în Postul Mare.

Grupul condus de Arhid. Mihail Bucă susține prin această acțiune un caz medical cu care se confruntă familia unuia dintre psalți.

Sub titlul Cu inima alături de Antonia, concertul de duminică are scop sprijinirea financiară a unei intervenții chirurgicale pe aorta toracică de care are nevoie fiica părintelui Iftime Mihai.

Împlinind poruncile duhovnicești ale Părinților Bisericii, care ne învață că milostenia și postul sunt cele două aripi ale rugăciunii, vă îndemnăm pe toți iubitorii de muzică psaltică să fiți alături de Antonia, fiica părintelui Mihai și vă mulțumim anticipat, notează site-ul grupului Tronos.

Concertul va începe de la ora 18:30 și va avea doi invitați speciali: Protopsaltul Achilleas Chaldaiakis din Atena, Grecia, și Sara Nukina.

Sorin Ioniţe
Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

30 Martie 2017

Vizualizari: 525

Voteaza:

Concert caritabil 'Cu inima alaturi de Antonia' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE