Concurs national pentru copiii cu dizabilitati, la Sibiu

Cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, va avea loc la Sibiu un concurs national de creatie artistico-plastica, numit „Bucuria Invierii”. Aflat la prima editie, concursul este organizat de Asociatia Crestin Ortodoxa „ACORD” Sibiu si Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva nr. 1 Sibiu, in parteneriat cu Arhiepiscopia Sibiului, Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, Protopopiatul Sibiu, Biblioteca Judeteana ASTRA, Liceul de Arta din Sibiu si Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala. Inscrierile au inceput la 1 martie si se vor finaliza la 31 martie. Jurizarea lucrarilor va avea loc pe 3 aprilie, iar pe 5 aprilie, la Biblioteca Judeteana ASTRA va avea loc festivitatea de premiere.

Icoanele realizate in cadrul concursului vor fi vandute, iar din fondurile obtinute, vor fi ajutati copii din familii defavorizate. Fiecare profesor de la scolile speciale cu clasele I-VIII, inclusiv profesorul de religie, poate inscrie un numar maxim de cinci lucrari (desen, pictura, colaje, felicitari, obiecte decorative, oua incondeiate) la adresa Str.Filarmonicii Nr.18 CSEI Nr.1, Sibiu.

Scopul acestui concurs national este pe de-o parte afirmarea si stimularea potentialului creativ al prescolarilor si scolarilor cu dizabilitati, iar pe de alta parte pastrarea si transmiterea traditiilor romanesti specifice Sfintelor Pasti.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro
 

.

06 Martie 2012

Vizualizari: 660

Voteaza:

Concurs national pentru copiii cu dizabilitati, la Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE