Concursul Copiii - Mainile lui Hristos

In Patriarhia Romana va fi organizat, anul acesta, in contextul „Anului omagial al Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor”, concursul „Copiii - Mainile lui Hristos”. Daca pana acum, copiii si-au exprimat credinta prin intermediul creatiilor artistice si literare, in cadrul concursurilor „Crezul meu” si „Copilul in Familie”, de data aceasta ei vor trebui sa propuna si sa dezvolte proiecte sociale, informeaza TRINITAS TV.

Despre Copiii - Mainile lui Hristos, parintele Constantin Naclad, Inspector in cadrul Sectorului teologic-educational al Patriarhiei Romane, a spus: „Va fi o activitate mai aparte fata de cele cu care ne-am obisnuit pana acum. Toti copiii vor fi invitati sa-si dezvolte capacitatea de a-i ajuta pe semeni si de a se incadra in acest efort al Bisericii de a educa inspre ingrijirea bolnavilor si a pretui Taina Sfantului Maslu. Ne-am gandit sa implicam fiecare grupa de cateheza de la nivelul parohiilor, sa organizeze efectiv din faza de design, de acumulare de resurse, pana la activitatea propriu-zisa, de la ajutorarea celor bolnavilor, batranilor singuri, copiilor aflati in dificultate”

Ca de obicei, copiii vor fi rasplatiti pentru munca lor, cu diverse premii. La concurs vor putea participa toti copiii din parohii, cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani, care fac parte din grupurile de cateheza.

Sursa: basilica.ro
 

.

04 Ianuarie 2012

Vizualizari: 375

Voteaza:

Concursul Copiii - Mainile lui Hristos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE