Concursul national 'Copilul in familie' in Episcopia Severinului si Strehaiei

Concursul national „Copilul in familie" va debuta in Episcopia Severinului si Strehaiei vineri, 15 aprilie, la Protopopiatul Strehaia. Lucrarile pentru cele doua sectiuni, literatura si arta, vor fi evaluate de o comisie condusa de parintele Necsoiu Cosmin-Eftimie, inspector pentru catehizarea tineretului in cadrul Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Fiecare copil participant isi va sustine lucrarea in fata comisiei de evaluare. La final participantii vor primi diplome si premii ce constau in carti de rugaciuni, Mica Biblie si iconite oferite de Protopopiatul Strehaia.

Concursul national „Copilul in familie" este organizat cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, prin Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Teologic-Educational al Patriarhiei Romane.

In cadrul celor doua sectiuni, literatura si arta, copiii au ca teme de concurs: alcatuirea unui eseu sau a unei lucrari literare de maximum o pagina despre Taina Sfantului Botez si realizarea unei picturi, desen sau alta lucrare cu un subiect stabilit. Participanti la acest concurs sunt copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani, din cele 29 de eparhii ale Patriarhiei Romane, care frecventeaza lectiile si activitatile catehetice organizate la nivelul fiecarei parohii, dar si in parohiile din cadrul programului „Alege scoala!".

Sursa: episcopiaseverinului.ro
 

.

14 Aprilie 2011

Vizualizari: 487

Voteaza:

Concursul national 'Copilul in familie' in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE