Expozitie de obiecte decorative realizate de persoanele cu handicap

Asezamantul social pentru persoane cu handicap "Sfantul Meletie” Alba organizeaza in perioada 2 - 5 aprilie 2013 expozitia cu titlul "Frumusetea Vointei” in zona Muzeului Unirii pentru promovarea abilitatilor artistice ale persoanelor cu handicap cat si a activitatii asezamantului social. In cadrul activitatilor de ergoterapie, beneficiarii centrului au realizat diverse obiecte decorative specifice Sarbatorii Pascale cu care vor sa fie vestitorii primaverii in sufletele celor care vor dori sa admire si sa se bucure de rezultatele muncii lor.



Scopul asezamantului social este cresterea sanselor de integrare sociala si profesionala a persoanelor cu handicap, iar serviciile oferite gratuit beneficiarilor sunt: orientare profesionala, recuperare - ergoterapie si kinetoterapie, socializare, consiliere psihologica, asistenta si consiliere sociala. 

Asezamantul social functioneaza in cadrul Asociatiei Filantropia Ortodoxa din Alba Iulia in parteneriat cu Serviciul Public de Asistenta Sociala Alba Iulia si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba. 

Va asteptam cu drag! 

Coordonator, Psih. Ionele Marcela

.
Pe aceeaşi temă

04 Aprilie 2013

Vizualizari: 593

Voteaza:

Expozitie de obiecte decorative realizate de persoanele cu handicap 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

expozitie sfantul meletie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE