Festivalul - Concurs "Fulgi de vesnicie”

Asociatia "Fiii Lupsei”, cu sprijinul Primariei Comunei Brosteni si al Parohiei Lupsa, organizeaza Festivalul - Concurs "Fulgi de vesnicie”. Evenimentul va avea loc in data de 22 decembrie 2011, cu incepere de la ora 17:30, in incinta Caminului Cultural din satul Lupsa de Jos, Com. Brosteni, Jud. Mehedinti.
 
La acest eveniment, dedicat pastrarii traditiilor populare locale, vor participa grupuri de stelari din satele Brosteni, Meris, Capatanesti, Luncsoara, Lupsa de Sus si Lupsa de Jos.


 
Din juriu vor face parte: Elena Mimis Tranca, solista de folclor, cadru didactic, conducatorul si indrumatorul grupului folcloric "Liliacul” din Baia de Arama, Sorina Mataca, Directorul Muzeului Regiunii Portilor de Fier si Catalin Cernatescu, cadru didactic, membru al corului "Kinonia”, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.
 
In cadrul evenimentului vor sustine recitaluri de colinde Grupul de copii "Liliacul”, din Baia de Arama, condus de d-na. Prof. Elena Mimis Tranca si o parte a corului "Kinonia” al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

21 Decembrie 2011

Vizualizari: 635

Voteaza:

Festivalul - Concurs "Fulgi de vesnicie” 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE