Interviu pentru ocuparea posturilor clericale vacante din Arhiepiscopia Ramnicului

La Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului,in Sala de conferinte "Iosif Gafton" a Asezamantului Pastoral-Cultural "Sfantul Ierarh Calinic",cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, s-a desfasurat ieri, 6 februarie, incepand cu orele 10,00, interviul pentru verificarea cunostintelor religioase si administrav-pastorale in vederea ocuparii posturilor clericale vacante.

La inceputul anului 2012, Arhiepiscopia Ramnicului a afisat lista cu posturile vacante: un post de preot paroh pentru Parohia Poienari, sat Poienari, comuna Ghioroiu, din protopopiatul Dragasani, si 2 posturi de cantareț bisericesc pentru Catedrala Arhiepiscopala din Ramnicu Valcea.

Ieri a avut loc examenul pentru ocuparea postului de preot paroh pentru Parohia Poienari. Verificarea cunostintelor a decurs sub forma de interviu si s-a adresat preotilor cu vechime mai mare de 5 ani, dar si candidatilor licentiati in teologie.

Din comisia de examinare au facut parte Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, membri ai Consiliului Permanent din administratia eparhiala si cadre didactice de la Seminarul Teologic Ortodox "Sfantul Nicolae" din Ramnicu Valcea.

Sursa: arhiram.ro

 

.

07 Februarie 2012

Vizualizari: 922

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE