Lansarea Campaniei 'Invata sa-i vezi pe cei ce nu te pot vedea'

Asociatia Filantropia Severin a lansat, incepand cu data de 10.02.2012, Campania de strângere de fonduri „Invata sa-i vezi pe cei care nu te pot vedea”, eveniment destinat promovarii implicarii si responsabilitatii sociale, dar si strângerii de fonduri, pentru programele sociale si educationale adresate persoanelor defavorizate.

Campania se desfasoara pe toata perioada anului 2012 si se realizeaza prin amplasarea de urne in unitatile comerciale din municipiului Drobeta Turnu Severin. Fondurile obtinute prin derularea acestei Campanii vor fi folosite pentru editarea revistei "Raze de lumina" si a altor materiale in braille pentru persoanele cu deficienta de vedere, in cadrul Centrului de informare pentru persoanele nevazatoare „Didim cel Orb”din Drobeta Turnu Severin.



„Centrul informational pentru persoanele cu deficienta de vedere din Drobeta Turnu Severin, Didim cel Orb, a fost creat in anul 2009 printr-un proiect implementat de Asociatia Filantropia Severin in pateneriat cu Asociatia Nevazatorilor, Filiala Interjudeteana Dolj-Mehedinti, Subfiliala Drobeta Turnu Severin, si finantat de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.

Asociatia Filantropia Severin este o asociatie crestin-ortodoxa, de asistenta sociala si filantropica, cu caracter nonguvernamental, nonprofit, independenta si apolitica ce functioneaza sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

05 Martie 2012

Vizualizari: 347

Voteaza:

Lansarea Campaniei 'Invata sa-i vezi pe cei ce nu te pot vedea' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE