Magii de la Schit au pornit la colindat


Magii de la Schit au pornit la colindat in cadrul programului misionar desfasurat in aceste zile de Schitul Darvari din Bucuresti, care isi propune sa aduca o mangaiere si o bucurie unor copii orfani sau bolnavi si unor batrani insingurati.

Copiii seropozitivi de la Spitalul Matei Bals din Capitala nu au ramas singuri. Magii i-au gasit ieri dupa-amiaza, i-au colindat si le-au oferit daruri. Astazi, la ora 17,00,  tinerii magi vor merge la Centrul "Danila Prepeleac" pentru a-i colinda pe copiii din acest adapost, situat in strada Masina de Paine nr. 41.
 
Parintele protos. Teofil Anastasoaie, staretul Schitului Darvari, ne-a informat ca programul "Magii de la Schit" continua maine, 22 decembrie, cu popasuri la Centrul pentru protectia copilului "Gavroche" din Soseaua Colentina nr. 6A (ora 10,30) si la Azilul de batrani de langa Schitul Darvari (ora 13,00). In cele din urma, luni 24 decembrie, la ora 10,30, Magii vor colinda si le vor oferi daruri copiilor de la Centrul de zi "Pinocchio" din strada Ripiceni, nr. 6A.
.

21 Decembrie 2007

Vizualizari: 1081

Voteaza:

Magii de la Schit au pornit la colindat 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE