Manifestare cultural-religioasa la Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea

Vineri 24 februarie 2012, incepand cu ora 12:00, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul” Valcea se va desfasura un concurs de prezentari power point la care vor participa elevii clasei a VI-a, a VII-a si a VIII-a de la Liceul de Arta, indrumati de prof. Cristina Gabar si prof. Tricuta Algina, de la Scoala Waldorf Rm. Valcea, indrumati de prof. Iliescu Nadia Vasilica si prof.

Rusu Lidia, de la Scoala Magura - Mihaesti, indrumati de prof. Stancut Ioana si prof. Balan Lacramioara. Elevii vor prezenta sarbatoarea Dragobetelui reflectata in literatura si in folclorul romanesc.

In cadrul manifestarii, bibliotecarele Sectiei Periodice - Legislatie din cadrul Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul” Valcea, impreuna cu Pr. Mihail Pretorian, Inspector pentru catehizarea parohiala in cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, vor prezenta un film intitulat „Scoala din Biserica, emanatie a scolii de vara”, un film de prezentare a Revistei de spiritualitate crestina pentru copii si parinti “Scoala din Biserica” si vor arata copiilor semnificatia crestina si pagana a sarbatorilor de primavara.

Sursa: arhiram.ro
 

.

23 Februarie 2012

Vizualizari: 885

Voteaza:

Manifestare cultural-religioasa la Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE