Oferta de carte religioasa la Targul GAUDEAMUS

 

Oferta de carte religioasa la Targul GAUDEAMUS

 

In perioada 21 - 25 noiembrie 2007, va avea loc cea de a paisprezecea editie a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Manifestarea  este organizata de Radio Romania, fiind gazduita de Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo.

Deschiderea oficiala a editiei va avea loc miercuri, 21 noiembrie, ora 12.00.

 

Din oferta extrem de bogata si variata a Targului Gaudeamus nu lipseste cartea religioasa.

Printre cei 450 de participanti la actuala editie, se numara si cateva edituri consacrate din domeniul cartii religioase, cum sunt Editura Patriarhiei Romane, Editura Reintregirea a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane Alba Iulia, Editura Bizantina, Editura Sophia, Editura Evanghelismos.

 

Accesul general al vizitatorilor in Pavilionul Central va fi permis in acest an pe baza biletelor de intrare, in valoare de 3 lei, care constituie totodata si suporturi pentru Tombola GAUDEAMUS. Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii si membrii uniunilor de scriitori au intrarea libera, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet sau legitimatie de membru/serviciu, talon de pensie).

 

Programul de vizitare este urmatorul: miercuri - vineri, intre orele 11.00 si 20.00, sambata, intre orele 10.00 si 20.00 si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.

.

21 Noiembrie 2007

Vizualizari: 943

Voteaza:

Oferta de carte religioasa la Targul GAUDEAMUS 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE