Ortodoxia - fantana vietii, noua emisiune de dialog cu ascultatorii de la Radio Renasterea

Duminica, 8 iulie, la ora 21, postul de Radio Renasterea, patronat de Arhiepiscopia Clujului a lansat o noua emisiune de dialog cu ascultatorii: Ortodoxia - fantana vietii, realizata de parintele Teofil Tia, duhovnicul Facultatii de Teologie din Cluj-Napoca si conferentiar Universitar la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Prima editie a acestei emisiuni l-a avut ca invitat special pe Preasfintitul Ignatie Trif, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Spaniei si Portugaliei.

Parintele Teofil Tia impreuna cu invitatul sau au raspuns in direct intrebarilor ascultatorilor Radio Renasterea. Tema generala a emisiunii este: Patriarhul Avraam, un titan al credintei. Credinta ca stare de simtire a lui Dumnezeu.

Gandita sub forma unui dialog interactiv cu ascultatorii postului de Radio Renasterea, emisiunea „Ortodoxia - fantana vietii” este in acelasi timp o invitatie adresata tuturor crestinilor de a-si pune intrebari si de a cauta raspunsuri la marile intrebari ale credintei, precum si marile framantari si dileme ale lumii de azi.

Sursa: radiorenasterea.ro

 

.

10 Iulie 2012

Vizualizari: 1016

Voteaza:

Ortodoxia - fantana vietii, noua emisiune de dialog cu ascultatorii de la Radio Renasterea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE