Parohia Floresti vine in sprijinul celor sarmani

Credinciosii Parohiei Floresti din Protopopiatul Nasaud au venit in ajutorul persoanelor nevoiase de la Cantina Sociala "Sfanta Mucenita Filofteia" din Bistrita, a transmis corespondentul Radio Renasterea in protopopiatul Nasaud, Pr. Cornel Coprean.

Cu implicarea tinerilor din parohie s-a realizat in aceste zile o colecta in alimente neperisabile.

Credinciosii au raspuns cu multa bunavointa acestei actiuni filantropice si au adunat legume din productia proprie pentru cei sarmani, a declarat preotul paroh Ioan Creta:

“In cadrul activitatilor cu tinerii, in aceasta perioada a recoltei, am organizat alaturi de membrii Asociatiei Tinerilor Ortodocsi din parohia noastra, o colecta de alimente destinata cantinei sociale "Sfanta Mucenita Filofteia" din municipiul Bistrita. Credinciosii au raspuns cu multa bunavointa, adunand legume din productia proprie, dar si alimente neperisabile. Prin aceasta am incercat sa dam o mana de ajutor acolo unde ne sta in putinta, sa aducem multumire lui Dumnezeu pentru un an rodnic, dar si sa insuflam tinerilor nostri dragostea fata de aproapele si sensibilitatea fata de cei incercati in viata”, a declarat preotul paroh Ioan Creta.

Parintele Ioan Marius Pintican, Presedinte Asociatiei Filantropia Ortodoxa, Filiala Bistrita – Nasaud a multumit tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune filantropica si l-a rugat pe Bunul Dumnezeu sa le rasplateasca pentru fapta lor:

“In numele celor care se vor impartasi de dragostea si darnicia crestinilor din parohia Floresti, care la initiativa parintelui paroh Ioan Creta au donat pentru cantina Sfanta Filofteia din municipiul Bistrita o cantitate substantiala de legume din productia proprie si alimente neperisabile, va multumim, iar Hristos Mantuitorul, Fratele mai mare al acestor nevoiasi, sa va rasplateasca pentru dragoste si darnicie si sa va binecuvanteze toata osteneala”.

Cantina functioneaza in cadrul Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” filiala Bistrita-Nasaud si ofera o masa calda zilnic, de luni pana vineri, unui numar de aproximativ 60-70 de persoane aflate in situatii de dificultate.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

27 August 2014

Vizualizari: 575

Voteaza:

Parohia Floresti vine in sprijinul celor sarmani 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE