Planul de amenajari exterioare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, discutat in Permanenta Consiliului National Bisericesc

Planul de amenajari exterioare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, discutat in Permanenta Consiliului National Bisericesc

 

Planul de amenajari exterioare pentru Catedrala Mantuirii Neamului a fost discutat ieri, 21 ianuarie 2009, in Permanenta Consiliului National Bisericesc. Sedinta, la care au participat numerosi arhitecti implicati in acest proiect arhitectonic, a fost prezidata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

In cadrul sedintei de astazi au fost prezentate planurile retelelor de alimentare cu apa menajera, incendiu, canalizare menajera si pluviala, termoficare si electrica la o scara de 1/500. Dupa analizarea lor s-au facut si propuneri de imbunatatire.

Arhitectii au propus un plan de amenajari exterioare care sa ofere Catedralei Mantuirii Neamului unicitate, dar si sa asigure conditiile necesare desfasurarii in conditii corespunzatoare a evenimentelor religioase.

Urmatoarea intalnire cu arhitectii va avea loc in cadrul sedintei Permanentei Consiliului National Bisericesc din 11 februarie 2009. Lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului vor demara pe data de 27 aprilie 2009.

Sursa: TRINITAS TV

.

22 Ianuarie 2009

Vizualizari: 572

Voteaza:

Planul de amenajari exterioare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, discutat in Permanenta Consiliului National Bisericesc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE