Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul la implinirea unui an de arhierie

Un moment de bucurie pentru clerul si credinciosii Eparhiei Ramnicului il constituie implinirea pe 14 noiembrie 2010, a unui an de la hirotonia intru Arhiereu a Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.

Preasfinția Sa a fost ales la data de 29 octombrie 2009 de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in demnitatea de Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului. In zilele de 13-15 noiembrie 2009, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a efectuat o vizita canonica in Arhiepiscopia Ramnicului, prilej cu care a oficiat Sfanta Liturghie in Catedrala Arhiepiscopala din Ramnicu Valcea, in cadrul careia a avut loc hirotonia intru arhiereu a Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul.

Astazi, la implinirea unui an de la hirotonia Preasfintiei Voastre ca Arhiereu, Membrii Consiliului Eparhial si angajatii Centrului Eparhial in frunte cu Inaltpreasfintitul Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, in numele clerului si al credinciosilor valceni, Va ureaza sanatate deplina, iar Bunul Dumnezeu sa Va daruiasca ani multi si binecuvantati in pastorirea celor incredintati din Arhiepiscopia Ramnicului.

Sa ne traiti intru multi si buni ani Preasfintite Parinte!

Sursa: arhiram.ro

15 Noiembrie 2010

Vizualizari: 418

Voteaza:

Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul la implinirea unui an de arhierie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE