PS Vasile Somesanul, la ceas aniversar

PS Vasile Somesanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului Feleacului si Clujului si-a aniversat luni, 30 decembrie 2013, ziua de nastere. Cu aceasta ocazie Preasfintia sa a oficiat dimineata Sfanta Liturghie in Capela Scolii “Christiana” ce poarta hramul „Sfantul Vasile cel Mare”, situata pe Aleea Moldoveanu nr 3. Alaturi de Preasfintia sa a slujit un sobor de preoti si diaconi din care au facut parte exarhul manastirilor din Arhiepiscopia Clujului, pr. arhim. Dumitru Cobzaru, directorul Scolii “Christiana”, pr.

Claudiu Precup si pr. Calin Ficior. In cadrul cuvantului de invatatura Preasfintitul Vasile a vorbit despre importanta Centrului Social Misionar „Sfantul Vasile cel Mare” al Arhiepiscopiei Clujului, in ajutorarea celor nevoiasi: “Centrul ofera celor care au nevoie de aceste servicii, deci recuperare din abandon scolar si, in acelasi timp, o pregatire pentru o viata corecta, demna si cinstita. De asemenea, prin cantina Sfantul Stefan, care functioneaza in acest Asezamant, se ofera la 100 de persoane, prin ancheta sociala, un pranz, de luni pana vineri. Tot aici functioneaza Centrul de tineret unde se ofera meditatii si activitati extrascolare spre o continua integrare si sporire, completarea actului educational, pe care copiii si tinerii il parcurg in scolile in care sunt inscrisi”.

La finalul cuvantului, Preasfintia sa le-a multumit tuturor celor care au fost prezenti astazi la Sfanta Liturghie si l-au felicitat cu ocazia zilei de nastere Va multumesc tuturor ca ati venit astazi aici la capela Scolii Christiana pentru a fi impreuna in aceasta comuniune si ne rugam bunului Dumnezeu sa o putem sa o pastram si sa o sporim. Dumnezeu sa va dea sanatate si un An Nou cu pace si cu multe impliniri”.

Dupa Sfanta Liturghie, la Centrul Eparhial, in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, Preasfintitul Vasile Somesanul a fost felicitat cu ocazia zilei de nastere de angajatii Centrului.

Autor: Grigore Samboan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

31 Decembrie 2013

Vizualizari: 675

Voteaza:

PS Vasile Somesanul, la ceas aniversar 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

PS Vasile Somesanul

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE