Spectacol caritabil pentru copii in Episcopia Caransebesului

Vineri, 26 aprilie 2013, sala de festivitati "Episcop Elie Miron Cristea" a Episcopiei Caransebesului, a fost gazda unui spectacol caritabil realizat de catre copiii care frecventeaza "Centrul de Zi" a Complexului de servicii sociale "Sfantul Vasile cel Mare" din Caransebes.

Spectacolul a fost realizat cu prilejul sarbatorilor pascale, iar copiii au prezentat, sub indrumarea cadrelor didactice, doua scenete religioase. Prima s-a intitulat "Virtutile crestine", iar cea de a doua "Maica Domnului si florile".

Evenimentul s-a bucurat si de prezenta Preafintitului Lucian, Episcopul Caransebesului, a reprezentantilor sectorului social-misionar, filantropic si activitati cu tinerii din Episcopia Caransebesului, precum si a parintilor copiilor.In cadrul acestuia a fost organizata si o expozitie cu vanzare, cu obiecte decorative realizate de copii, iar fondurile care se vor strange vor fi folosite pentru excursia tematica la care vor participa toti copiii "Centrului de Zi" la data de 1 iunie 2013.

La final, chiriarhul a acordat d-nei Ana Maria Vasilescu o diploma de excelenta, pentru dragostea si darurirea de care a dat dovada in activitatile desfasurate cu copiii din cadrul "Centrul de Zi pentru copii", de asemenea, toti copiii au primit din partea ierarhului pungi cu icoane si obiecte bisericesti. In prezent, patruzeci si noua de copii, cazuri sociale, din municipiul Caransebes frecventeaza "Centrul de Zi pentru copii" din cadrul Complexului de servicii sociale "Sfantul Vasile cel Mare" al Episcopiei Caransebesului.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

29 Aprilie 2013

Vizualizari: 627

Voteaza:

Spectacol caritabil pentru copii in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE