Tabara in Parohia Oteleni, Protopopiatul Pascani

In perioada 16-17 august, Asociatia Tineretului Ortodox Roman (ATOR) - filiala Pascani a organizat in colaborare cu Parohia Oteleni din Protopopiatul Pascani, o tabara de doua zile, avand ca tema ”Sfanta Euharistie - darul vietii vesnice”.

In aceasta tabara, au participat aproape 70 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, fiecare participand la Sfanta Liturghie, apoi la diferite ateliere, precum pictura, muzica si dans popular, dar si la anumite programe educationale desfasurate pe grupe. Bucuria preotului paroh Robert Ionut Chirila a fost aceea ca la tabara au participat si copii catolici, aratandu-se destul de interesati de asemenea proiecte ale tinerilor ortodocsi.

”M-am bucurat nespus de mult cand copii catolici au intrat in dialog deschis cu pr. Rusu Dumitru de la Parohia Giurgesti, punand diferite intrebari legate de Sfanta Impartasanie dar si cu privire la unele aspecte ale slujbelor din cadrul Bisericii Ortodoxe”, a spus pr. paroh Robert Ionut Chirila. In ultima zi a taberei, parintii copiilor au asistat la un program artistic sustinut de tinerii participanti in jurul unui foc de tabara. Aceasta activitate s-a terminat cu un cuvant de multumire al parintelui paroh adresat catre participanti si organizatorilor, dar si un cuvant pentru parinti.

Sursa: doxologia.ro
Constantin Ciofu

.
Pe aceeaşi temă

22 August 2014

Vizualizari: 543

Voteaza:

Tabara in Parohia Oteleni, Protopopiatul Pascani 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE