Taina Sfantului Maslu la Siena

Cu ajutorul Domnului si cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, duminica, 6 aprilie, s-a savarsit pentru prima data Taina Sfantului Maslu la parohia in formare "Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava” din Siena, Protopopiatul Toscana, slujind impreuna cu parintele Constantin Radu, parintele protopop Ionica Saghin, de la parohia ”Sfanta Mare Mucenita Anastasia Romana” din Prato, parintele Ioan Trandafir Bobirnea, de la parohia ”Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan” din Chianciano si parintele Viorel Matei, de la parohia ”Sfantul Sfintit Mucenic Teodosie de la Brazi” din San Giovanni Valdarno.

Cuvantul de invatatura a fost rostit de parintele protopop Ionica Saghin, indemnand credinciosii sa-l sprijine pe parintele Constantin Radu pentru a organiza un nucleu in aceasta parohie.

Totodata, parintele Ioan Bobirnea a multumit credinciosilor pentru ca i-au fost alaturi timp de 8 ani in care s-a slujit in fiecare duminica slujba Vecerniei.

Seara s-a incheiat cu o agapa frateasca organizata de doamna preoteasa Mihaela Radu impreuna cu credinciosii mai apropiati ai acestei parohii. Multumim credinciosilor ca au raspuns in numar mare invitatiei de a participa la aceasta Sfanta Taina.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!

Sursa: episcopia-italiei.it

.
Pe aceeaşi temă

08 Aprilie 2014

Vizualizari: 711

Voteaza:

Taina Sfantului Maslu la Siena 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE