Zilele Sfantului Siluan Athonitul la Timisoara

In zilele de 28-29 septembrie va avea loc la Timisoara, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Mitropolit Nicolae si cu osardia Preasfintitului Episcop-vicar Paisie Lugojanul, editia a doua a Zilelor Sfantului Siluan Athonitul, organizate de Arhiepiscopia Timisoarei si asociatia culturala „Kratima”. Programul se va desfasura dupa cum urmeaza:

1. marti 28 septembrie, orele 18:00, in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, expunerea cu titlul Cuvantul Sfantului Siluan si foloasele sale pentru vremurile noastre, a Preasfintitului Episcop Siluan Span al Episcopiei ortodoxe romane din Italia si expunerea cu titlul Lucrarea de propovaduire a invataturii Sfantului Siluan in lumea occidentala, a Domnului prof. Jean-Claude Polet de la Universitatea din Bruxelles, membru al asociatiei „Saint Silouane l’Athonite” din Belgia;

2. miercuri 29 septembrie, orele 7:30, Sfanta Liturghie la catedrala mitropolitana oficiata de Preasfintitii Episcopi Siluan al Episcopiei ortodoxe romane din Italia si Siluan al Episcopiei ortodoxe romane din Ungaria si Preasfintitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timisoarei.

In aceeasi zi, de la orele 18:00, in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, expunerea cu titlul Cuviosul Siluan Athonitul, mesagerul Cuvantului lui Dumnezeu, a Preasfintitului Episcop Siluan Manuila al Episcopiei ortodoxe romane din Ungaria si expunerea cu titlul Sfaturi practice din invatatura Sfantului Siluan, a P.Cuv. Parinte Dionisie de la manastirea „Sfantul Ilie Tesviteanul” din Albac (jud. Alba).
Intrarea este libera.

Suresa: mitropolia-banatului.ro

28 Septembrie 2010

Vizualizari: 537

Voteaza:

Zilele Sfantului Siluan Athonitul la Timisoara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE