Ziua portilor deschise la Scoala Primara “Sfantul Antim Ivireanul” din Timisoara

In zilele de 27 si 28 februarie, intre orele 14-18, Scoala Primara “Sfantul Antim Ivireanul” din Timisoara organizeaza ZIUA PORTILOR DESCHISE. Actiunea se adreseaza in egala masura parintilor si publicului larg.

Este vorba de acei parinti care, in aceste zile, trebuie sa aleaga scoala pe care o vor urma viitorii lor „scolarei”, avand in vedere ca incep inscrierile pentru anul scolar 2014-2015.

Pentru acesti parinti, cele doua zile in care ii asteptam sa ne cunoasca vor fi un bun prilej sa primeasca raspunsuri la toate intrebarile, preocuparile si curiozitatile lor legate de Scoala “Sf. Antim Ivireanul” si sa se convinga singuri daca aceasta scoala este alegerea cea mai buna pentru copiii lor.

Publicul larg este in aceeasi masura binevenit, avand ocazia sa vada si sa afle nemijlocit modul in care eforturile comunitatii se oglindesc in cresterea si educarea acestor copii si, totodata, modul in care legatura fireasca cu biserica contribuie ziditor la formarea lor ca oameni de nadejde ai societatii.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

 

.
Pe aceeaşi temă

26 Februarie 2014

Vizualizari: 580

Voteaza:

Ziua portilor deschise la Scoala Primara “Sfantul Antim Ivireanul” din Timisoara 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE