Cadouri de Pasti pentru nevoiasi


Initiativa Institutiei Prefectului, in colaborare cu Asociatia Apeiron, privind organizarea unei campanii umanitare de Paste s-a dovedit a fi o reusita. Cele 136 de familii nevoiase care au avut de Sfintele Sarbatori ale Pastelui o masa imbelsugata pe care nu si-ar fi putut-o asigura din resurse proprii vor pastra in amintire acest gest umanitar cu un profund caracter crestinesc. Ortodocsi, greco-catolici, romano-catolici sau reformati, beneficiarii acestei campanii, au multumit organizatorilor pentru ajutoarele primite.

Institutia Prefectului Judetului Salaj si Asociatia “Apeiron” Zalau multumesc si pe aceasta cale sponsorilor si tuturor celor care s-au implicat intr-o forma sau alta in aceasta actiune.

Ajutoarele umanitare au ajuns la destinatie prin eforturile membrilor Asociatiei “Apeiron” Zalau, respectiv Andrei Todea, Raul Mocuta, Stelian Breje, Carmen Breje, Adrian Sabaciag, Iuliu Martin, Vasile Caraba, Pompiliu Tamas, Ioan Chis, Viorel Criste, care s-au deplasat in intreg judetul ducand cu ei mesajul de Sfintele Sarbatori si au distribuit pachetele la domiciliul celor nominalizati cu sprijinul preotilor din comunitatile pe care le pastoresc.

.

27 Aprilie 2006

Vizualizari: 1764

Voteaza:

Cadouri de Pasti pentru nevoiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE