IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va sfinti maine biserica din localitatea Chiperesti, judetul Iasi


IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va sfinti sambata, 1 octombrie 2005, biserica din localitatea Chiperesti, judetul Iasi. Sfantul lacas a fost construit intre anii 1997 si 2000. In anul 2003, au inceput lucrarile de finisare si de pictare a bisericii, lucrari care au fost posibile si datorita contributiei credinciosilor, in urma materialelor difuzate pe postul de Radio Trinitas. Parintele Teofil Leustean, parohul bisericii din Chiperesti, ne-a oferit detalii: 'Intre 1997 si 2000 s-a realizat constructia bisericii, in trei ani de zile ea fiind finalizata, cu tot cu centrala termica si cu catapeteasma. Are o lungime de 12 metri, 6 metri latime, peste 20 de metri inaltime si, dupa ce s-a terminat in 2000, mi-a revenit sarcina sa o impodobesc pentru ca, atunci cand am venit aici preot, nu era impodobita cu absolut nimic, in afara de catapeteasma si centrala termica, si sa o pictam, lucru care s-a si intamplat cu o minune facuta de Dumnezeu in anul 2003, in primavara.
Multi credinciosi din Iasi, auzind de lucrarile de ridicare a bisericii din Chiperesti, au ajutat cu bani, pentru ca aceasta biserica sa fie terminata cat mai curand'. Slujba de sfintire a bisericii din Chiperesti va avea loc maine, la ora 09.00, dupa care va urma oficierea Sfintei Liturghii.
.

30 Septembrie 2005

Vizualizari: 1727

Voteaza:

IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, va sfinti maine biserica din localitatea Chiperesti, judetul Iasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE