IPS Mitropolit Daniel a semnat Pactul Teritorial pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala in Regiunea Nord-Est


IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, a semnat ieri, 19 septembrie, Pactul Teritorial pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala in Regiunea Nord-Est. Pactul a mai fost semnat, in cadrul unei de ceremonii desfasurate la prefectura judetului Neamt, de inca 40 de oficiali, reprezentand administratia publica, partenerii sociali si societatea civila. Evenimentul s-a desfasurat cu participarea unor experti din partea Comisiei Europene implicati in proiect, precum si a secretarului de stat Valer Bindea din cadrul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei. Urmatoarea intalnire a membrilor Pactului va avea loc in data de 10 noiembrie, la Suceava, cand se va stabili agenda de lucru si regulamentul de functionare.

 

20 Septembrie 2006

Vizualizari: 1955

Voteaza:

IPS Mitropolit Daniel a semnat Pactul Teritorial pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala in Regiunea Nord-Est 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE