Arhiepiscopia Craiovei - Comunicat de presa

 

Arhiepiscopia Craiovei, in contextul aparitiei articolului "Biserica Ortodoxa vinde curent electric", in ziarul Cotidianul din 2 decembrie 2006, face urmatoarele afirmatii:

1. Autorul articolului a facut confuzie intre doua societati comerciale cu nume asemanator. Societatea Elcomex IEA S.A., prezentata in cadrul articolului nu a comercializat si nu comercializeaza curent electric.


2. Arhiepiscopia Craiovei nu detine actiuni la o firma care comercializeaza curent electric.

In acest sens, precizam:
1. Societatea S.C. Praxis S.R.L., care are ca proprietar Arhiepiscopia Craiovei, detine 12% din actiunile Elcomex IEA S.A., societate cu un personal profesionist, specializat in domeniul constructii montaj energetic (circa 1200 de angajati). Prezenta societatii S.C. Praxis S.R.L. pe lista celor ce poseda actiuni la Elcomex IEA S.A. se bazeaza pe convingerea ca principiile ce stau la baza tuturor tranzactiilor acestei firme, sunt acelea de profesionalism, legalitate si onestitate.


2. Firma Elcomex IEA S.A. nu a comercializat pana in prezent curent electric. Daca o va face in viitor, avem convingerea ca acest lucru se va realiza in conformitate cu legea.


3. Beneficiul pe care S.C. Praxis S.R.L. il obtine din activitatea sa urmeaza doua directii: o parte este reinvestita in dezvoltarea firmei, iar cealalta parte este pusa la dispozitia Arhiepiscopiei Craiovei, in calitate de proprietar, pentru a fi folosita in acte de caritate, educationale si, in general, pentru sustinerea activitatilor cu caracter misionar.

Biroul de Presa al Mitropoliei Olteniei

.

04 Decembrie 2006

Vizualizari: 2256

Voteaza:

Arhiepiscopia Craiovei - Comunicat de presa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE