Maine se intruneste Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei


Maine se intruneste Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei

COMUNICAT DE PRESA

Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei

Sambata, 23 februarie 2008, de la ora 10.00, in sala de festivitati a resedintei mitropolitane se vor desfasura lucrarile sedintei de lucru anuale a Adunarii Eparhiale a Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei. Adunarea Eparhiala va fi precedata de Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie care va fi oficiata de la ora 08.00, de IPS Parinte Teofan, Mitropolitul Olteniei, alaturi de un sobor de preoti si diaconi, in prezenta membrilor Adunarii, la Paraclisul Mitropolitan "Toti Sfintii" din incinta Centrului Eparhial.

Intrunita in sedinta de lucru ordinara sub presedintia IPS Parinte Mitropolit Teofan, Adunarea Eparhiala va analiza si aproba "Darea de seama a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfasurata in anul 2007" in cele sase sectoare de activitate: administrativ-bisericesc, catehetic si de tineret, social-misionar, cultural, economic si mass media.

Activitatea va fi analizata in cele patru comisii statutare: comisia bisericeasca, culturala, economica si comisia de organizare si validare. Pe ordinea de zi figureaza de asemenea aprobarea obiectivelor si propunerilor pentru activitatile ce se vor desfasura in anul 2008, in cele sase segmente de activitate mentionate.

Amintim ca Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are in componenta 30 de membrii (10 clerici si 20 laici), de pe raza celor 10 circumscriptii teritoriale din judetele Dolj si Gorj.

 

.

22 Februarie 2008

Vizualizari: 652

Voteaza:

Maine se intruneste Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE