Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Felicitari Condor. Ai reusit sa isti o adevarata furtuna de idei. Am citit cu interes discutiile de pe acest topic. Intr-adevar, diavolul cunoaste bine Biblia, poate reproduce texte intregi, dar nu-i vibreaza inima la revarsarea Adevarului din Sfanta Scriptura pentru ca nu-l mai intelege.
|
Este urata asocierea, in repetate randuri, a cunoasterii Sfintei Scripturi cu ceva satanic.
Vreau sa va amintesc ca Domnul Iisus Hristos l-a biruit pe diavol cu Scriptura. De fiecare data s-a aparat de inselatoriile lui cu
"este scris". Dvs. cum va aparati de aceste inselatorii care vin din toate partile (chiar si din altare sau de la amvoane)?
Eu cred ca, cel rau nici nu se oboseste prea mult cu cei care nu cunosc Scriptura, pentru ca se ratacesc ei singuri:
"Drept raspuns Iisus le-a zis: "Va rataciti, pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile nici puterea lui Dumnezeu."(Matei 22:29)
Vorbiti de vibrarea inimii la revarsarea Adevarului din Sfanta Scriptura. Poate avea o astfel de "vibratie" cel care nu cunoaste Sfanta Scriptura?
Daca citit Evangheliile veti vedea ca Domnul Iisus Hristos raspunde de vreo 40 de ori,( in fata fariseilor, preotilor si norodului) cu
"este scris" (referindu-se la ce este scris in Scriptura). La fel fac si Sfintii Apostoli (citit epistolelel lor). Iar dvs. asemuiti cunoasterea scripturii cu ceva satanic.
Am o intrebare, la care va rog sa-mi raspundeti: este un lucru bun ca un crestin sa cunoasca bine invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli? Daca considertati ca da, mai am o intrebare suplimentara: unde se gasesc aceste invataturi?