Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2010, 15:54:39
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Si ca sa venim inapoi la subiectul initial:

Chiar inainte de Craciun mama mea vorbea la telefon cu o cunostinta care lucreaza in Italia si care ii spunea (nu, n-am ascultat la telefon, mi-a spus mama dupa) ca a venit in Romania in decembrie, si daca tot era in tara s-a dus sa se spovedeasca, si a mers la manastirea din oras, ca acolo gasesti tot timpul in timpul postului un preot la spovedit. Si a mers la un calugar, bineinteles, a spus ce avea de spus, si apoi calugarul ii mai pune si el cateva intrebari, printre care una de genul in ce pozitii face dragoste. La care femeia ii raspunde " da' bine parinte, eu am doi copii facuti din dragoste, si mai am si o varsta (50+) si matale ma iei cu lucruri din astea?" La care calugarul a dat din colt in colt.

Stiu, stiu ce scrie in indreptare si prin alte locuri unde-s tot felul de pacate legaten despre cum nu trebuie sa decurga viata intima -- dar pacatul in sine este adulterul, ce rost are intrarea in asemenea detalii intime, mai ales de catre un calugar pentru care mi se pare chiar posibila ispita intrebarea, cat ar fi el de induhovnicit sau nu.
În îndreptarul de spovedanie este și o întrebare despre perversiuni sexuale precticate chiar și în cuplurile căsătorite.Mulți preoți de la mănăstiri pun întrebări de genul acesta.Dacă este sau nu normal sî întrebe aceasta...Dumnezeu știe.
Cred că este un păcat mai greu de mărturisit și întrebându-te îți ușurează mărturisirea.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce rugaciune spunem pt servici nou? Mirela0110 Generalitati 7 21.11.2011 15:35:25
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08