Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2010, 16:36:23
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Uitati aici un indreptar de spovedanie in 193 puncte!
Indreptar pentru spovedanie ( Lista de pacate)

As fi si eu curioasa cati dintre forumisti, citesc asemenea indreptare de fiecare data cand merg la spovedanie, si in baza lor decid ce pacate trebuie sa spovedeasca. Eu una marturisesc ca nu. o fi si asta un pacat.
Nu, cu siguranță nu este un păcat, poate doar dacă o editură ce are greutăți financiare nu-i trece prin cap să adauge și acest "păcat", pentru a avea vânzare . În general inima, conștința trag semnalul de alarmă și mai toți , cred , cunosc păcatele principale din care derivă și celelalte, apoi Duhovnicul , cred , este sau ar trebui să fie principalul îndrumător . După câteva mărturisiri serioase , mai tot omul , conștient bineânțeles, știe ce și cum ! Așa putem cleveti la nesfârșit despre săpunuri , parfumuri , șosete, chiloței , blugi, gânduri care mai de care , amintiri , obsesii , visări nocturne , de nu mai terminăm niciodată. Să ținem bunul simț aproape și totul va fi bine , sau cât de cât bine .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce rugaciune spunem pt servici nou? Mirela0110 Generalitati 7 21.11.2011 15:35:25
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08