Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 22:41:16
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Asta nu e minciuna, e supozitie doar, ......... atunci credeai implicit si despre ortodocsi ca din acest punct de vedere cred gresit ca sunt 12...nu? Si daca ei ar fi crezut gresit, credeau si fals...tot pe acolo!

Dar repet, nu e minciuna, asa s-au invartit rotitele ..si a iesit ce a iesit.
Cand am dat raspunsul meu, habar nu aveam ce cred ortodocsii. Eu am dat un raspuns (gresit) la o intrebare clara, directa. Si cu asta am incheiat.

Incadreza tu singura, la ce categorie vrei, scornelile tale.

Citat:
Pai cercetam cu bucurie, dar iaca-ta treaba e complicata aici.

Tu imi zici ca ......sarpele ne-a indemnat sa credem in viata vesnica,
Poftim.Alta minciuna cat casa. Pe deasupra, este si o jignire grea adusa Domnului Iisus Hristos. EL ne-a invatat sa credem in viata vesnica:" Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40)

Numai ca Domnul Iisus Hristos ne-a invatat sa credem in viata vesnica ce ne va fi daruita dupa inviere.

Sarpele va invata despre imposibilitatea de a muri :"Hotarat ca nu veti muri"(Facerea 3:4). Astfel de afirmatii am facut.

P.S. Tu ce crezi: ca vei mosteni viata vesnica dupa invierea pe care o va infaptui Domnul Iisus Hristos sau ca esti nemuritoare (cand mori, de fapt nu mori ci mergi in rai sau iad)?

Citat:
Da, bine...bine...am inteles ca totul e sa cercetez cu sinceritate, dar ca tine...sau ca Penticostalulmantuibil?
Nici eu nici penticostalul nu suntem etaloane. Cerceteaza cu inima sincera si dornica dupa adevar, gata de schimbari (radicale, daca este nevoie) si roaga-te Domnului sa te calauzeasca.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13