![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mihnea, inteleg substratul mesajului tau asa cum si tu cred ca ai inteles din care postari de pe forum am dedus eu ca asta ar fi dezideratul.
Spiritul la care m-am referit este in mod evident cel al postarilor, felul in care acei oameni percep si-si imagineaza o societate ortodoxa. Nu spiritul Ortodoxiei insesi. Remarcile tale sunt bine punctate insa ar putea fi usor combatute: - femeile ortodoxe trebuie sa poarte fusta lunga, ba chiar citisem intr-o postare ca a purta bluza cu maneca scurta inseamna ca esti semi-dezgolita! ![]() - parfumul alimenteaza vanitatea + atractie sexuala = ... - la fel si cu manichiura, pedichiura, tratamentele cosmetice, etc, sunt vazute ca inutile in procesul de mantuire, te ingrijesti de "ambalaj" in loc sa-ti vezi de suflet; - Hristos a calatorit pentru a-si face cunoscute invataturile, nu putem pune in aceasta oala mersul la mare in concediu sau catararile pe munte, vacantele exotice, samd.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
N-am loc in lumea asta | cred_cu_adevarat | Generalitati | 7 | 21.03.2012 11:40:04 |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Ce se va intampla cu lumea? | BogdanBogdan | Generalitati | 33 | 12.04.2011 15:43:45 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|