Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2010, 11:46:32
St Ocea St Ocea is offline
Banned

Data înregistrării: 27.12.2010
Locație: cica in Iasi
Religia: Ortodox
Implicit Asa XXII

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Disbel (ce urat apropo, cum sa iti zic? sau asa esti in certificatul de nastere) genocid, sclavie, rasism le practica oamenii rai. Le-au practicat dintotdeauna. Le practica si azi. ce treaba are asta cu Dumnezeu?
Nu ne lasa El liberi sa facem ce vrem? pai daca eu vreau sa te impusc pe tine , cumpar arma , te urmaresc si te impusc. intelegi? lasa teoria, ca nu o fac de frica inchisorii. Ca daca nu am casa? si stau in drum? si nu am job? si nu am ce manca? te impusc pe tine si ajung la caldura si la mancare. Unde e Dumnezeu in ecuatia asta>? nu vezi ce logica aiurea ai?
De cand exista omul pe pamant au existat oameni buni si oameni rai care au fost capabili si de genocid, sclavie , crime si rasism. Poti ghici cine promoveaza raul? Omul din Scriptura care zice iubiti-va unul pe altul?

Cate fapte de rasism sunt astazi in Romania noastra? Le vezi? Sunt peste tot, oriunde si la orice nivel.
Genocidul , cam ce seamana astazi ce se intampla cu omenirea? Le luam mijlocul de existenta, le luam casele, si gata. Traieste cine e mai tare. nu e si asta o forma de genocid?

Si cine spune ca Dumnezeu se impune cu frica? Asa simti tu? frica? pai oamenii educati si evoluati spiritual stiu clar ca frica este forma cea mai de jos a spiritualitatii unui om. Ortodoxia nu este frica ci iubire. Intelegi? doar iubire.

Nu nu e frica, doar te luam la bataie daca nu crezi in ce spune dumnezeu, si cand mori vei suferi pentru o eternitate, de ce ar trebui sa ne fie frica?
Chiar nu inteleg chinurile eterne chiar nu mi se par asa o mare amenintare...
( pentru cei care nu si-au dat seama eram sarcastic)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O simpla intrebare... Sebastian.Seby Intrebari utilizatori 3 20.02.2011 22:31:50
O simpla intrebare ! nomansland Generalitati 14 19.07.2010 15:24:05
O simpla intrebare Alexandr_Bazil Generalitati 12 09.03.2007 10:26:59
O intrebare simpla catre administrator SCORPIUS Generalitati 5 06.12.2006 15:11:04