Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.06.2011, 08:44:51
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
nu inteleg de ce mi-am pierdut eu timpul cand stiam ce va urma.
Nu e timp pierdut, frate protestant ! Eu am citit cu interes cele scrise de dumneata. Din ele, se despreinde imaginea faptului că învățătura asupra morții și vieții de după ea nu a fost ceva încremenit în perioada vetero-testamentară, ci a cunoscut un anumit parcurs.

Că nu ai reușit să îl convingi pe saducheu, era de așteptat, doar nu credeai altfel. Crezi că Faraon era cretin sau incult, de nu a realizat puterea și voința lui Dumnezeu nici după Cele Zece Plăgi ? Ceea ce până și prostul Egiptului a înțeles, Faraon nu a înțeles și nu s-a pliat evidenței, de unde nu putem desprinde decât ideea că Dumnezeu i-a întunecat mintea și i-a învârtoșat inima. De aceea spun: nu căuta să demonstrezi lui Faraon că greșește, cum crezi că vei reuși acolo unde Moise a eșuat ? Ceea ce poți face este să te rogi la Domnul să-i sufle solzii de pe ochi și să-i înmoaie inima, ca să nu mai fie mort de pe acum, ci să fie viu și să trăiască veșnic.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 03.06.2011 at 08:50:42.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Coborarea la iad a Mantuitorului Gotcu Ioan Intrebari utilizatori 1 24.04.2011 21:18:46
Coborarea la iad a Mantuitorului zoridezi Din Noul Testament 37 08.04.2010 11:26:59
Coborârea la iad a Mântuitorului cristiboss56 Din Noul Testament 27 04.05.2009 19:47:10
PILDELE Mantuitorului catalinabalhui Din Noul Testament 4 18.02.2009 16:44:30