![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la acest subiect asa frumos , imi spui te rog ce ne spune Sfantul Cuvant a Lui Dumnezeu despre acest botez? Ce spune Isus Hristos despre botez? eu spun doar atat
Apoi le-a zis: "Si le-a zis: Mergeti in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la toata faptura. Cel ce va crede si se va boteza se va mantui; iar cel ce nu va crede se va osandi. " (conform Sfintei Evanghelii dupa Marcu capitolul 16 cu versetele 15 si 16-am tinut neaparat sa citez din Biblia Ortodoxa) Din verset se pot vedea cateva lucruri: -o propovaduire a evangheliei " propovaduiti Evanghelia la toata faptura" -cel in pacat aude evanghelia , ca rezultat = > VA LUA O DECIZIE "Cel ce va crede"----> "se va boteza" = > VA LUA O DECIZIE "cel ce nu va crede" ---->"se va osandi" (Aici eu cred ca din context se intelege ca, cel ce nu va crede nu se va nici boteza si astfel potrivit alegerii lui se va osandi). Astept un raspuns. GBY. Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|