Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2012, 16:20:06
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Scrii pagini intregi, nici nu mai am timp sa raspund, si ma gandesc daca sa o mai fac
Chiar am observat acest lucru. Lucrurile ce nu-ți convin le treci sub tăcere...

Citat:
oricum repeti aceleasi lucruri desi ti le-am mai explicat odata.
Fiecare postare aduce câte ceva nou, un argument în plus; în general nu-mi place să dau copy/paste la postările mele anterioare.

Citat:
Ti-am spus si data trecuta si ti-am precizat si acum intr-un mesaj ca sabat se mai referea la ceva, anume la "sarbatoare". Daca imi amintesc bine ti-am dat data trecuta un articol al unui teolog adventist pe tema asta, dar tu repeti aceleasi lucruri: http://tornafratre.blogspot.com/2008...-216_1662.html
Asadar aici e vorba de "sarbatorile Mele". Macar spune ce spun adventistii, nu ce interpretari mai aduci si tu.
Hai să nu amestecăm iarăși lucrurile. Shabbath înseamnă și odihnă, și încetarea activității, și sâmbătă (ziua a șaptea), și sărbătoare, chiar și săptămână. Care e sensul, îl stabilește doar contextul în care apare scris. Când e vorba de ziua a șaptea (de sabatul zilei a șaptea), nu e vorba de sabatul ceremonial al Peștelui, ori de anul sabatic, să fie foarte clar! Așa că nu e nevoie să-i ponegrești pe marii oameni de cultură ai ortodoxiei, doar pentru a-ți ieși pasența dogmatică. Nu, ei n-au greșit deloc când au scris Sâmbătă și nu "odihnă", ori "sărbătoare"!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinti cu moaste Seraphim7 Moaste 4 04.11.2011 19:22:06
S-a umplut din nou Casa Domnului de comercianti? Marius22 Generalitati 11 12.08.2010 17:06:14
sfinti...chinezi? mariamary Moaste 3 03.03.2010 13:23:00
Bucuria lui Dumnezeu de a ne darui cerul Ioan_Ciobota Generalitati 2 20.04.2008 18:14:32
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05