Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2012, 14:37:46
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Domnule Eugen,eu de la dvs,din postarile dvs,am multe de invatat.Continuati ceea ce faceti,si dvs si altii de aici,poate ne desprindem din incremenire.

Cu privire la copil,frate,eu cred ca l-a motivat dragostea..Daca un om,fara sa aiba nimic de castigat,isi pune viata-n pericol pentru mine atunci eu cred ca in sufletul lui exista dragoste pentru aproapele sau si am incredere.Nu spunea asa Mantuitorul? ,,Aceasta este porunca Mea: să vă iubiți unul pe altul, precum v-am iubit Eu.Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi."(Ioan 15,13).

Ma gandesc,de exemplu,cand se merge la slujba,si vedem un frate sau soara poate asa mai trist,sau mai ingandurat,ce ne opreste sa mergem la el si sa-l intrebam ,,Frate esti bine?Ai nevoie de ceva?Te pot ajuta cu ceva?".In multe situatii conteaza enorm,fie si o vorba.Enorm.Cum spunea domnul Eugen sa ne uitam fiecare la noi insine si sa vedem ce bine puteam face si nu am facut,dupa puterea fiecaruia,caci ne va sta in fata la Judecata.

Doamne ajuta!+
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Harul costel Spiritualitatea ortodoxa 72 06.02.2013 14:11:04
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine spre_rasarit Generalitati 0 09.09.2011 13:09:26
Ce este Har,Harul? savudanmihai Intrebari utilizatori 14 30.05.2010 20:21:08
Harul lui Dumnezeu Florin-Ionut Generalitati 7 05.09.2008 20:24:15
Harul Dumnezeiesc Sylvie Generalitati 6 21.08.2007 11:46:31