Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2013, 15:48:11
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad_7 Vezi mesajul
Vrei să faci ceva bun? Roagă-te, lasă propovăduirile astea inutile. Nu ai talent oratoric și acest lucru înseamnă că nu vei face altceva decât să obții opusul a ceea ce vrei în realitate. Adică îi vei face pe oameni să creadă că punctul tău de vedere legat de cipuri este o aberație și, prin urmare, aceștia îl vor ignora cu desăvârșire. Timpul pe care tu îl petreci scriind pe acest forum ar putea fi petrecut în rugăciune de exemplu...Orice ar fi mai bine decât să-ți pierzi vremea scriind doar de dragul de a scrie. Și oricum, tare am impresia că peste 1-2 ani te vei răzgândi sau îți va pieri entuziasmul. Poate mă înșel aici.

Apropo, unde e băiatul ăla care și-a cumpărat 100 de kg de făină pentru apocalipsa de pe 21 decembrie 2012? :D:D=)))))
Iti multumesc pentru cuvintele adresate. Desigur, daca nu-mi ajuta Dumnezeu, pot cadea in ispite foarte mari, asa ca nu pot sa te contrazic. Pentru a spune adevarul, nu e nevoie chiar de cine stie ce talent oratoric. Pentru ca raul sa triumfe, e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic. Apoi nu e corect sa-ti aperi doar pielea ta, iar credinta s-o lasi de izbeliste. Exista si lucruri marunte, cum e scrierea pe un forum, care pot fi de folos cuiva.

Daca ar fi sa ma autoindreptatesc, as spune ca replica data lui AlinB a fost scrisa in graba ca raspuns la o replic similara. Daca intri intr-un sat cu lupi, inveti sa urli. Nu spun ca AlinB e un lup, ci doar ca el, apeland la violente verbale, mi-a servit drept model pentru replicile adresate lui.

Daca ar fi sa ma autocritic, da, recunosc ca prin replica respectiva n-am zidit.

. AlinB se infierbanta impotriva oricui are o pozitie diferita de a lui in privinta cipurilor. Incepe sa ma amuze. Ne contrazicem de ceva vreme si m-a ajutat mult sa spun ce aveam de spus in multe privinte. Chiar si in privinta cipurilor. Stiu ca are opinii diferite de ale mele... Uneori mai facem schimb de opinii, alteori de ,,complimente''.

Eu sunt o biata pacatoasa si, bineinteles ca ar trebui sa acord mai multa importanta rugaciunii. Totusi, imi amintesc ca Sfantul Ioan Gura de Aur a si acuzat-o in mod direct pe imparateasa Eudoxia ca si-a insusit via vaduvei Calitropia, deci nu a rabdat nedreptatea pricinuita de imparateasa unei vaduve. Cu atat mai mult noi, care ne numim crestini si ortodocsi, avem datoria sa ne aparam credinta si Biserica. Nu de talent sau de ranguri ierahice e nevoie pentru aceasta, ci de dorinta de a face voia lui Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34