Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75
Delia, nu am afirmat in nicio postare ca Dumnezeu ar fi "tatal tuturor rautatilor". Este propria ta deductie! Poti sa recitesti fiecare postare incepand cu prima si pana la ultima.
Pentru ca am analizat si evidentiat ca Lucifer si Adam nu au fost desavarsiti nu inseamna nici macar ca am insinuat ca Tatal este o cauza a Raului.
Am afirmat in mai multe postari ca Ignoranta este vinovatul fundamental, ca este radacina care alimenteaza toate pacatele (nu Tatal).
|

Acum ai dat-o la intors...pai sa vedeti ca Geneza nu e ceva istoric,eu am interpretarea mea,alea-alea...
Budhismul e
"apa de ploaie" pe langa crestinism in sensul ca budhismul e mai atragator pentru omul trupesc,pentru patimi ,nu da ultimaturi ca crestinismul ca viata asta e unica si ce faci
acum te influenteaza pe
veci...In budhism ,mai o patima,mai o maslina,mai o aripa de masina...las' ca mai avem si alte vieti...mai vedem noi.
Nu ti-a trecut prin minte ca tu esti potrivnic al lui Dumnezeu,crezand opusul?Poate exista o "ignoranta" mai mare decat asta?Tu stii ce afirma ortodoxia,dar ignori aceste adevaruri,creandu-ti tu insuti
alte adevaruri.Cred ca
ignorarea adevarului si
nu ignoranta e radacina tuturor rautatilor. Tu ai cunoasterea, dar iti bati joc de ea.